Kinder-surprise.

Gårdagen bjöd på utgång, men varför är det oftast roligast på förfesten? Jag brukar alltid vara den som vill dansa, men jag har börjar föredra hemmafester mer och mer. Dublin har varit hur underbar som helst de två senaste dagarna jag har ridit. Det är faktiskt så pass bra underlag i paddocken att det går att rida där - trots snön! Det känns som att vi är inne i en period där det går alldeles utmärkt. Det är riktigt skönt. Snart börjar hoppträningen igen och sedan är vi ute på tävlingsbanorna innan vi vet ordet av! Till en helt annan sak, vi tittar på snuten i hollywood. Haha dom är så himla roliga. Titta vad jag fick i mitt kinder-ägg.


IF HE CAN'T LEARN TO LOVE YOU, THEN YOU SHOULD LEAVE HIM. CAUSE BABY, YOU DON'T NEED HIM.


If you always do what you always did, you will always get what you've always got.

Åh vilket underbart väder det är ute idag! Kallt, sol och glittrande snö. Kan det bli bättre? Perfekt väder för en uteritt, men vet. kommer så jag hinner inte rida före. Ligger just nu och pluggar lite, det är rätt segt men det måste göras. Fick precis ett sms om jag kunde jobba imorgon, och visst kan jag det! Det är aldrig fel med lite pengar. I helgen blir det nog utgång om brudarna orkar det efter partykryssningen. Känns tråkigt att jag inte följde med, men jag åker båt med skräckblandad förtjusning. Är så fruktansvärt rädd för att det ska bli storm eller något liknande. Och med min tur hade det säkert blivit orkan! Om en stund ska pållen klippas, han kan ju inte se ut hur som helst när träningen börjar igen om 2-3 veckor.:)
Slänger in en liten söt bild som inte har något med inlägget i sig att göra. We<3it.

If we doubted our fears instead of doubting our dreams, imagine how much in life we'd accomplish.

Hoho på er, här var det ett tag sedan jag kikade in. Sitter nu på jobbet tillsammans med min lifesaver - Mr. Red Bull! Har sovit så himla dåligt i natt. Helgen är ännu oplanerad förutom Söndag som kommer bjuda på Ullared med en söt liten rackare! ;)
Har kommit på en ny tatuering som ska få pryda min kropp när plånboken tillåter, tänkte att dagens arbete skulle få finansiera den, men istället tycker securitas att en p-bot satt fint under min vindrutetorkare... TACK!
Hoppas alla har en underbar dag och helg!
Vem ska få njuta av ditt leende idag?

RSS 2.0