Valentine's.

Ja, det är det väl ingen som har missat idag, antar jag?:)
Efter att jag och Sanja varit och solat, fick jag lust att byta färg på naglarna, men tyvärr hade jag inte den färgen jag ville ha, så jag blandade två olika nagellack, och vips fick jag ihop nästan exakt den färgnyansen som jag var sugen på!:) För övrigt har jag idag varit väldigt duktig och alldeles ensam burit upp nästan 250 kg hö på höloftet i stallet.:) Skönt att ha fått det gjort kan jag säga.:) Snart ska jag nog gå och duscha av mig den där äckliga solarielukten, som har en stor förmåga att etsa sig fast väldigt länge. Provade även en ny solkräm idag, Sun2 tror jag den hette, men jag är absolut inte säker, och den var jättebra!:)
Ha det så bra allihop!:)
Kram.:)

Nervöst!

Ooo nu är jag faktiskt lite nervös! Fick ju som sagt hem min tandblekning från beconfiDent.se idag, och nu ska jag testa den! Är det någon av er som har provat den och som vet ifall den är bra? Isåfall, vad tyckte ni?
Nu ska jag gå och göra i ordning allt, och sedan ska jag stoppa in bettskenorna och sitta med dom i en till två timmar. :)
Hörs sedan!:)
xx
Idah.

Myspys med sötnosar.:)

Just nu är jag hos Josefin och Melwin, vi kollar på resor! Idag har jag fått hem min tandblekning så jag skriver en liten utvärdering sedan när jag har testat den!:)
Kramis!

Homework!

Jag ska nu, efter en pluggpaus, sätta mig och plugga igen. Vet ni vad jag har gjort? Jag har bakat äpplemuffins!
Bara en liten, liten stund efter att jag hade lagt upp mitt inlägg om nagellacket jag har på mig idag, såg jag att Kenza också hade lagt upp ett inlägg om att hon målade naglarna. Och vad använde hon för lack? Jo, Make Up Store! Fast hennes hette Linda, men det är nästan samma färg, hennes är lite mer åt orange/korall. What a coincidence!:)
Åter till pluggandet!
Ha det bra så länge!:)

The City

Mtv:s serie The City är precis slut för dagen och jag kanske inte mer än störa mig på Olivia Palermo! Hon verkar vara en så bitch ibland, men just i dagens avsnitt kunde jag faktiskt inte annat än att tycka synd om henne. Kanske är hon inte så kall och elak som hon i serien framstår ibland? Det kanske finns en anledning till varför hon agerar som hon gör, och kan det vara så att producenterna vill att hon ska spela en viss roll för seriens skull? Inte vet jag, men jag måste säga att jag kanske ändå har börjat ändra åsikt om henne?

Vad tycker ni om Olivia och hennes beteende?:)
xoxo
Idah

Plugg!

Laddar nu upp för en kväll med plugg framför mig, men två påsar från Haribo! Sitter just nu och skriver en tråkig redovisning om internationella relationer. Sedan har jag datorkunskap, ännu mer samhäll och matte att se fram emot. Låter det roligt? Jag tror att majoriteten av alla som läser det här tycker som jag, att det är urtrist! men det är bara att bita i det sura äpplet, för det lär inte göra sig självt!:) (Tyvärr...)
Jag är en sådan där som alltid sparar allt till sista dagen och får sedan panik för att tiden har gått så fort och att allt bara ligger där i en stor hög och skriker åt mig. Och varenda gång undrar jag hur högen kan ha blivit så stor? Måste försöka förbättra mig på detta planet känner jag. 
Hur organiserar ni upp erat plugg? Har ni några bra tips?
Kramis
Idah

Nail Polish

Jag måste bara lägga upp en riktig diss! Det finns inget som är mer störande än när man har börjat måla naglarna och upptäcker att nagellacket är helt kletigt, då måste man ju börja om med basecoat igen!
Idag har jag Make Up Store:s nagellack i färgen Elin på mig! Det ser ut såhär:
Vilka är era favoritfärger på nagellack?
xx
Idah

Full rulle!

Det är full rulle här hemma nu på båda hundarna. Efter att vi kom in efter en långpromenad fick båda hundarna hoppa i badkaret, så nu äntligen är dom rena och fina! Dock springer dom omkring som två små tokar här nu i hela lägenheten och torkar sig mot soffan och alla väggar. Lite positivt är det ju iaf eftersom dom torkar alla lister fria från damm! haha,
Nu började Sofia's änglar på tv:n, usch och fy! rent ut sagt. Får nog kolla på detta lite nu.
Hoppas ni alla får en bra kväll!
Kramis Idah.

Middag

Sitter här nu och väntar på att kycklingen ska bli färdig i ugnen, till den tänkte jag ha världens godaste sallad!
På tv:n är det made daily på mtv, väntar på the city! Det är ett av mina favoritprogram! måste få lite plugg gjort idag också. Har fått ett nytt skal telefonen idag också! Även paketet från H&M har anlänt woo!:)
Nu ska jag titta till kycklingen, kanske slänger upp en bild eller två sedan.:)
xoxo.

Fika med mamma

Hej!
Mamma har precis varit här med fika, mums! Så nu ska jag gå och klä på mig lite stallkläder och åka ut till stallet en sväng. Hoppas jag får mitt paket från H&M idag också, det borde jag få tycker jag.:)
Ha det bra så länge!
xoxo.

RSS 2.0