Försommarvärme och ny sadel!

Vilket väder vi har fått! Och det gör ju såklart att man blir lite extra ridsugen, äntligen kan man använda dom fina lindorna utan att dom blir helt smutsiga med en gång!
I förmiddags var jag och hämtade min nya dressyrsadel, som även är min första sådan! Det är en Ordo Equester Venus med kalvskinn, mycket bekväm!
Jag har ju även kalvskinn på min hoppsadel, och har man väl vant sig vid det kan går det inte att byta tillbaka till enkelskinn! Fick även bli ett fint beige Schockemöhle schabrak till sadeln! Har beställt två fina till så jag har något att byta med.
För övrigt idag har jag ridit, i den nya sadeln, och även hoppat ett skutt i den. Dublin var jättefin men såfort han fick syn på alla hinder som var framställda i paddocken sedan i helgen blev han helt galen. Så jag fick gå över till den andra utebanan och då lugnade han ner sig nästan direkt.
Imorgon ska han få ta det lite lugnt med en liten promenad och en liten unge på ryggen, och på Onsdag är det antagligen lite hoppning som gäller. Nästa vecka börjar vi även hoppträna för Henrik Tapper - spännande!
Kramis
Idah.

RSS 2.0