I<3Primeboots!

Äntligen står mina efterlängtade älsklingar i hallen! :)


Dublin.

Jag måste bara säga att jag har världens bästa häst!:)

November 14th.

Vad gör jag när pojkvännen är borta? Jo, jag myser till det och har lite kvalitetstid med mig själv. Bara jag och vovven. Kan det bli mysigare? :)

Hoppas ni alla har en bra kväll! :)


Träning.

Träningen idag gick bra, inget stopp alls! Det känns skönt. Pållen var helt övertaggad och löser flög både hit och dit. Kändes på uppvärmningen att vi aldrig kom till ridning, men måste säga att trots allt gick hoppningen över förväntan! Imorgon ska vi iväg till Alingsås för lite träningstävling. Har anmält till två rundor i 1 m. och jag hoppas verkligen att vi kan nolla i det nu!:)
Vill önska er en god natts sömn! Själv ligger jag i soffan med huvudvärk och fryser som en galning!
God natt! Puss på er.:)

Photobooth.

Nu ska jag sticka ut och rasta Bernard en sväng, passar samtidigt på och åker ner till Ica för att handla lite mat. Har inte ätit någon middag än idag, och det är ju kanske inte särskilt passande att träna på tom mage! Tror det blir lite wokade nudlar med något gott till.:)
Dagens motto: Ha kul!



Hoppträning!

Ligger just nu och laddar upp inför kvällens hoppträning! Ser verkligen fram emot detta. Idag har mamma varit här och hjälpt mig att organisera mina garderober. Det är inte lite att ordna upp!
Detta ska Dublin och jag ha på oss idag:


Smygshopping.

Vi stack iväg till jkpg för att reklamera ett par benskydd till Dublin som gått sönder. Blev även en sväng till Charlies samt Ikea! Köpte lite smått och gott, men jag tänkte endast visa det jag köpte på Charlies!
Det blev en adventskalender för hundar och en Kingsland-tröja till Bernard. Hur mysiga som helst! :)


November 7th.

En liten hälsning från oss stenhårda brudar! ;)


Dagens.

Sticker iväg till Jönköping en snabbsväng! Sedan måste jag hinna hem och rida. Är inte alls sugen, känner mig helt hängig, men han måste gå idag efter det hårda passet igår. På Onsdag är det hoppträning - wohoo!!
Ha det så bra allihop! :)


Promenad med B.

God förmiddag!
Kom in för en liten stund sedan från en skön promenad i höstvädret. Jag har letat efter ett ställe där man kan plocka fina lönn-löv att ha till min dörrkrans, men har inte hittat något förrän nu! Kolla vad härligt!:)


Hjärtat

Hallå på er!
Sitter just nu på jobbet och har inte så värst mycket att göra. Tänkte passa på att utnyttja tiden till lite plugg som jag ligger efter med. Försöka komma ikapp idag! Lite jobbigt när man hela tiden blir avbruten, men så är det!:)
Vad gör ni idag? Fick precis ett sms från min älskade syster, hon hade kommit till rätta i Amsterdam. Är så avundsjuk på henne! Vill också flytta härifrån.
Ikväll blir det mys hemma och imorgon blir det antagligen lite halloween-fest! Ska bli såå kul! Har dock inte bestämt mig än vad jag ska klä ut mig till, så det är lite sista-minuten-panik här.:)
Såhär tråkigt har jag det idag, så jag måste sitta och ta ego-bilder!:


<3

Hej på er! Har precis slängt i mig lite mat mellan kunderna här i butiken. Igår, efter tandläkarbesöket, tog jag en sväng på sta'n. Kikade in på Hjärterum och jösses vad mycket fint de har fått in! Hittade en himla snygg lampskärm som var gjord av diverse spets och band. Därför tog jag mig en sväng förbi Symaskinsbutiken här hemma och hittade massor med fina band.
Såhär fin blev lampan:


Uppochner

Min blogglust åker bergochdal-bana! Nu är hösten här och då infinner sig i vanlig ordning min motivation till att dela med mig av mitt liv här på bloggen. Sedan jag skrev här sist har vi flyttat, renoverat och myst! Det senaste jag gjorde om var köket, min kära sambo har ännu inte sett det då han har varit i Norrköping hela veckan. Men fint blev det och jag känner riktig lycka när jag beundrar vad jag åstadkommit! Tjejer kan också! Tyvärr tog jag ingen före-bild, men jag tog undertiden-bilder och en efter-bild.
Här ser ni resultatet:
Vad tycker ni, mina kära läsare? Visst måste jag ändå få trotsa jantelagen och ge mig själv lite credit för mitt arbete?? Nu ska jag fortsätta jobba!

RSS 2.0